Aktuelt lige nu

 

SEPTEMBER:

Social & SundhedsSkolen, Herning udbyder i efteråret 2017 et forløb for dig, der er uddannet social- og sundhedshjælper før 2002, og som drømmer om at tage social- og sundhedsassistentuddannelsen. 

Forløbet er for dig, som blandt andet mangler dansk på D-niveau, førstehjælp, brandbekæmpelse og naturfag på E-niveau for at kunne søge ind på social- og sundhedsassistentuddannelsen. 

Start: 20. september 2017

Ansøgningsfrist og tilmelding: Løbende ansøgningsfrist; kontakt administrativ medarbejder Hanne Kjær på telefon 9627 2913 for tilmelding til ledige pladser.

Indhold: 
Dansk D-niveau
Naturfag E-niveau
Mulighed for førstehjælp og brandbekæmpelse
Samt evt. andre fag, som du mangler for at kunne opnå kvalifikationer til at søge om optagelse på social- og sundhedsassistentuddanenlsen

Økonomi:
Forløbet er SU-berettiget.
Tal med din arbejdsgiver om en uddannelsesaftale eller med jobcentret om dine økonomiske vilkår.

Se pjece om forløbet 

 


OKTOBER:

"Mere Liv i Gamles Hverdag" - Åbent VEGA seminar på Social & SundhedsSkolen, Herning 

VEGA er et videnskabende netværk, der består af mennesker, der skaber viden om ældres hverdag - det levede liv i alderdommen. 

På det årlige VEGA seminar præsenteres de temaer, som medlemmerne af netværket arbejder med.

Seminaret henvender sig til alle, der arbejder med "Mere Liv i Gamles Hverdag" og ønsker opdateret praksisviden. Det kan f.eks. være medarbejdere, ledere og beslutningstagere fra kommuner og regioner, undervisere samt ledere og medarbejdere i faglige organisationer og brugerorganisationer, der er beskæftiget indenfor ældreområdet. På dagen afholdes oplæg og workshops.

Tid og sted: tirsdag den 3. oktober 2017 klokken 9.30 til 16.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Gullestrupvej 10, 7400 Herning

Program: hent invitation og program

Pris: 750 kroner inklusiv forplejning

Tilmelding: tilmeldingsfristen er 15. september 2017 via dette link

 

 

Kompetenceløft af fagpersoner i demensområdet

Social & SundhedsSkolen, Herning udbyder vi flere pakkemuligheder, der sikrer et kompetenceløft til fagpersoner i demensområdet. Skolens KompetenceCenter har udviket en stige med udbud af flere AMU-kurser, der kan sammensættes på forskellig vis, så der er forskellige veje frem mod et akademimodul.

Hvis du gerne vil høre mere om mulighederne, kontakt koordinator Line Kusk Andreasen på telefon: 3016 9015 eller mail: lka@sosuherning.dk

Se flyer omkring kompetenceløft af fagpersoner i demensområdet

 

 

Nyt kursuskatalog ude nu!

Vil du udvide din horisont eller have et brush up på de sidste nye teknikker og teorier inden for omsorg, sundhed og pædagogik? Hent skolens kursuskatalog for efteråret 2017 og se, hvilke spændende kurser vi udbyder sammen med blandt andet "Sårbehandling" og "Vejledning i forflytning".

Hent kursuskatalog efterår 2017

 

 

Spørgsmål?