Aktuelt lige nu

KURSUSKALENDER FORÅR 2019

Hent skolens kursusoversigt for foråret 2019 og se, om der er et kursus, der frister dig!

Tilmelding til AMU-kurserne foregår via www.efteruddannelse.dk

Ved spørgsmål omkring AMU-kurser, kontakt skolen på 9627 2929 og spørg efter administrativ medarbejder, Pia Merete Hansen

 

_______________________________________________________

VEGA SEMINAR: Mere liv i gamles hverdag - med oplevelsesmedarbejdere

Torsdag den 23. maj 2019 er der åbent VEGA seminar på SOSU Østjylland. 

Dagens tema er mere liv i gamles hverdag, og på seminaret kan du møde en række oplevelsesmedarbejdere, som vil dele ud af de mange ideer, men også fortælle om udfordringerne i arbejdet. Hvad sker der, når pædagoger, skuespillere, natur-vejledere, musikere og andre gode mennesker kommer med helt nye øjne ind i plejeverdenen? Hvad er en oplevelse i det hele taget? Forsvinder oplevelserne, når oplevelsesmedarbejderen er gået?

Oplevelsesmedarbejdere vil holde oplæg og workshops - og vi garanterer for at det bliver en dag fyldt med sjove, rørende og sansemættede oplevelser - og masser af inspiration og debat.

På seminaret fortæller vi også lidt om hvad Vega er, og netværkets netop afsluttede projekt "Livsorienteret Teknologivurdering" bliver præsenteret af projektchef Ole Mygind.

Se mere om seminaret og tilmelding her


_______________________________________________________

KOMPETENCELØFT af fagpersoner i demensområdet

Social & SundhedsSkolen, Herning udbyder vi flere pakkemuligheder, der sikrer et kompetenceløft til fagpersoner i demensområdet. Skolens KompetenceCenter har udviket en stige med udbud af flere AMU-kurser, der kan sammensættes på forskellig vis, så der er forskellige veje frem mod et akademimodul.

Hvis du gerne vil høre mere om mulighederne, kontakt koordinator Line Kusk Andreasen på telefon: 3016 9015 eller mail: lka@sosuherning.dk

Se flyer omkring kompetenceløft af fagpersoner i demensområdet

 

 

 

Spørgsmål?