Foredrag om konflikthåndtering m/ psykolog Bo Hejlskov Elvén

Social & SundhedsSkolen, Herning inviterer elever, ansatte og samarbejdspartnere til foredrag med psykolog Bo Hejlskov Elvén den 8. oktober 2019 klokken 12.30-16.00.

Konflikthåndtering: "Mennesker, der kan opføre sig ordentlig, gør det!"
- Håndtering af adfærdsproblemer på børneområdet, ældreområdet og i psykiatrien.

  

Foredraget finder sted tirsdag den 8. oktober 2019 klokken 12.30-16.00 

Vi samles på skoletorvet på Social & SundhedsSkolen, Herning, Gullestrupvej 10-12, 7400 Herning * 

Foredraget er gratis, og skolen håber at se elever, ansatte og samarbejdspartnere, herunder praktikansvarlige fra kommunerne, institutionsledere og praktikvejledere, som ønsker at blive inspireret i deres videre arbejde med konflikthåndtering. 

Bo Hejlskov Elvén er kendt som en ”levende” foredragsholder, der har noget på hjertet og for sin tilgang til håndtering af problemskabende adfærd i forhold til forskellige målgrupper. Hans foredrag er aktuel for alle der har berøring med institutioner såvel for børn og unge som for ældre borgere.

* Bo Hejlskov Elvén er en meget populær foredragsholder. Hvis der er mange tilmeldte, kan foredraget blive flyttet til et andet og større sted i Herning-området end på Social & SundhedsSkolen, Herning. Du skal derfor være opmærksom på skolens hjemmeside i dagene op til temadagen. 

Læs mere om Bo Hejlskov Elvén her

Tilmelding her:

Ja tak; jeg vil meget gerne deltage

Klik på linket, find foredraget i skolens elektroniske tilmeldingsmodul og send din tilmelding senest den 24. september 2019