Herning fik en flot 2. plads ved DM i SOSU

I et år frem kan Sascha Saunte Porsbo Pedersen og Katja Mai Rønne fra SOSU Sjælland nyde æren af at være Danmarks absolut dygtigste social-og sundhedsassistentelever.

Men, når vi kigger med lokale briller, er vi meget mere interessede i 2. pladsen ved dette års DM i SOSU Skills. Den gik nemlig til vores egne, Ida Kaalund og Majbritt Dupont Brixen Jensen.

Denne titel hev de to dygtige kvinder hjem ved det netop overståede DM i SOSU Skills, som fandt sted sideløbende med DM i Skills i Gigantium i Aalborg. En storstilet konkurrence med mere end 300 erhvervsskoleelever, som dyster om at blive kåret som den bedste inden for deres fag.

Top 3 ved DM i SOSU Skills 2017
1. Sascha Saunte Porsbo Pedersen & Katja Mai Rønne, SOSU Sjælland
2. Ida Kaalund & Majbritt Dupont Brixen Jensen, Social & SundhedsSkolen, Herning
3. Regitze Saaby Heegaard & Louise Bay Sørensen, Randers Social- og sundhedssskole

Fed, men også hård oplevelse
5 konkurrencer på en scene med levende skuespillere, dommere og kamerafolk over tre dage har været en udmattende oplevelse for alle deltagerne, men heldigvis er det samlede indtryk positivt, når man spørger Ida og Majbritt.

- Det har virkelig været hårdt, både fysisk og psykisk, men det at man får så meget med sig herfra og selve oplevelsen, den vil jeg huske, fortæller Majbritt Dupont Brixen Jensen, som blev færdig uddannet social- og sundhedsassistent i slutningen af efteråret.

Ida Kaalund skal ikke bruge meget betænkningstid for at svare på, hvad det fedeste ved DM-deltagelsen har været.

- Det er Majbritt! At der kan opstå så godt et venskab, det er fantastisk.

Ida Kaalund er ansat som elev i Region Midtjylland og tager sine skoleperioder på Social & SundhedsSkolen, Hernings Holstebro afdeling.

Se flere billeder fra DM i SOSU Skills 2017 på skolens facebook

Og se videoer fra de forskellige SOSU-konkurrencer her

28.01.17