Opdateret 10. august 2020

Social & SundhedsSkolen, Herning er genåbnet efter myndighedernes anvisning

Vi følger fortsat myndighedernes anvisning og har genåbnet Social & SundhedsSkolen, Herning og Holstebro efter at have været lukket ned grundet Coronavirus

Vi er fysisk tilbage på skolerne i Holstebro og Herning, hvor vi naturligvis følger og tilpasser os retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen og regeringen.

• Vi beder alle på skolen om at vaske hænder tit eller at bruge håndsprit (håndsprit er tilgængeligt rundt på skolen samt i klasserne)
  • Host eller nys i dit ærme - ikke i hænderne
  • Undgå håndtryk, kindkys eller kram
  • Vær opmærksom på rengøring - både hjemme og på skolen (brug midlerne, der er sat til rådighed i klasserne)
  • Hold afstand og bed andre tage hensyn (på skolen holder vi 1 meters afstand i pauserne og på gangarealerne)

Elever og medarbejdere bliver løbende informeret, når der træffes beslutninger ift. deres skolegang og arbejdsforhold. Hold løbende øje med Canvas, hvor informationerne løbende deles fra skolens ledelsen.

Læs de seneste retningslinjerne for fremmøde og fravær

Hvor finder jeg mere information?
Følg med på Canvas, hvor der ligger meget relevant information fra nedlukning

Kontakt til skolens studievejledning:
Tal med en studievejleder på hverdage på telefon 9627 2920 eller chat med en studievejleder på Canvas

Skolens ledelse