Ny direktør på Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen på Social & SundhedsSkolen, Herning har ansat Mads Schmidt Haagensen som ny direktør.

Mads Schmidt Haagensen tiltræder som direktør 1. januar 2019 og kommer dermed til at stå i spidsen for cirka 110 medarbejdere og uddannelsen af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter samt pædagogiske assistenter til det midt- og vestjyske arbejdsmarked.

Mads Schmidt Haagensen er 42 år og har en uddannelsesbaggrund som cand. mag. i musik og dansk fra Aalborg Universitet – desuden har han en master i Public management (MPM) fra Syddansk Universitet.

Inden sin ansættelse som vicedirektør på Social & SundhedsSkolen, Herning kom han fra en stilling som uddannelsesleder på Viborg Tekniske Gymnasium på Mercantec samt en funktion som fagkonsulent for EUX i Undervisningsministeriet. Privat bor han i Viborg sammen med sin kone Helle, der er lærer, og deres fire børn.

Den nyansatte direktør har siden 2014 været vicedirektør på Social & SundhedsSkolen, Herning og har dermed i flere år været særdeles aktiv i arbejdet med at definere skolens fokus og fremtidige indsatsområder.

- Som bestyrelsesformand glæder jeg mig til det fremtidige samarbejde med den nuværende vicedirektør, der nu træder et skridt op på rangstigen og bliver direktør, siger Finn Stengel Petersen, bestyrelsesformand for Social & SundhedsSkolen, Herning.

Han fremhæver Mads Schmidt Haagensen som visionær, initiativrig og ikke mindst analytisk i sin tilgang til skolens udvikling.

Vi skal blive endnu bedre
Selv er Mads Schmidt Haagensen klar til både udvikling og udfordringer i en tid, hvor der er et markant pres for at få endnu flere til at vælge en erhvervsuddannelse.

- Vi ved, at der kun bliver endnu mere brug for dygtige medarbejdere inden for sundhed og omsorg de kommende mange år. Her er det vores opgave hele tiden at blive endnu bedre til at danne og uddanne alle de elever, der vælger vores fagområde, siger han og uddyber:

- Jeg tror på, at alle elever både kan og bør gennemføre en god uddannelse, men det kræver, at vi som skole bliver endnu dygtigere til at give eleverne det rigtig skub på det rigtige tidspunkt. Og den udvikling er jeg glad for at være en del af.”

Afsked med Britta Raaballe efter 28 år
Med ansættelsen af en ny direktør betyder det et farvel til skolens nuværende direktør, Britta Raaballe. Hun har med udgangen af januar 2018 valgt at gå på pension efter 28 år i spidsen for skolen.

- Jeg takker Britta Raaballe for den store indsats gennem 28 år. Sammen med skolens bestyrelse og medarbejdere har hun ført skolen frem til at være én af landets bedste social- og sundhedsskolen, som de seneste år blandt andet har udmærket sig ved DM i Skills for social- og sundhedsassistentelever. Og derudover er skolen økonomisk rustet til fremtidens udfordring, siger Finn Stengel Petersen.