Elevråd

Elevrådet på Social & Sundhedsskolen Herning sammensættes af elever fra skolens forskellige klasser, således at både grundforløbene og hovedforløbene er repræsenteret.

Elevrådet integreres i skolens dagligdag og er repræsenteret i skolens bestyrelse samt i det lokale uddannelsesudvalg.

Medlemmer af elevrådet er opmærksomme på elevernes forhold på skolen, og medlemmer af rådet har mulighed for at foreslå og planlægge arrangementer for skolens øvrige elever. Det har bl.a. været afholdt hyggearrangementer og foredrag.

Som medlem af skolens elevråd får man indsigt i en lang række forhold på skolen. Man får erfaring med afholdelse af møder, kommunikation, planlægning af arrangementer, indsigt i økonomi, og man får ansvar for en vigtig demokratisk instans i skolens liv.