Skills - Erhvervsuddannelsernes Dag

Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland samarbejder med Herningsholm Erhvervsskole og Agroskolen Hammerum samt Herning og Ikast-Brande Kommuner om at arrangere uddannelseseventet Skills - Erhvervsuddannelsernes Dag.

Dagen er for 8. klasses elever i lokalområdet, som bliver inviteret til en dag i erhvervsuddannelsernes tegn.

Finalerne i Skole Skills afholdes sideløbende med lokale mesterskaber i Skills, og de besøgende elever og deres lærere bliver taget på en rejse gennem de mange forskellige erhvervsuddannelser, som Herning byder på. Eleverne har mulighed for at prøve kræfter med fagene og tale med elever, der allerede går på en erhvervsuddannelse. 

Uddannelses og- vejledningschef ved Herningsholm Erhvervsskole, Nils Hedegaard, giver følgende begrundelse for at afholde Erhvervsuddannelsernes Dag.

-Vi afholder Skills - Erhvervsuddannelsernes dag, fordi vi ser det som en mulighed for at vise vore uddannelser frem for folkeskoleelverne, så de får et indblik i, hvad erhvervsuddannelserne er, og samtidig give dem mulighed for at prøve, se og dufte til fagene og møde elever fra erhvervsuddannelserne.

-Vi ønsker at inspirere eleverne, så de får lyst til at vælge en erhvervsuddannelse, og i hvert tilfælde skal dagen i dag være med til at give eleverne et mere oplyst grundlag at træffe deres valg af fremtidig uddannelse på, udtaler Niels Hedegaard.

  

        Accepter marketing-cookies for at se indhold.