Aktuelt lige nu

FORÅR 2021: KURSUSKALENDER
Skal 2021 være året, hvor du udvider dine kompetencer og fordyber dig i dit fagområde?

Social & SundhedsSkolen, Hernings Efter- og videreuddannelsesafdeling har netop udbudt forårets kurser og efteruddannelsestilbud. 

Hent kalenderoversigten her og se, om du skal med på et kursus!

 

APRIL 2021: PRAKTIKVEJLEDERKURSUS PÆDAGOGISK ASSISTENT
Social & SundhedsSkolen, Herning udbyder et tre dages kursus målrettet praktikvejledere for pædagogisk asssistentelever.

Står du overfor at skulle være praktikvejleder for en elev, og har du brug for konkrete informationer samt en introduktion til uddannelsesforhold, mål for uddannelsen med mere, er dette 3-dages kursus relevant for dig. Der undervises i at oversætte det “mindset”, der ligger til grund for de overordnede faglige tankegange, faglig fokus og indsatsområder i praksis sat i relation til målfordelingen i uddannelsen.

Hent folderen om Praktikvejlederkursus Pædagogisk assistent via dette link

Tid: 14-16. april 2021
Tilmelding: send en mail til administrativ medarbejder Pia Hansen (piha@sosuherning.dk) med dit navn, institutionsnummer og dennes EAN-nummer.
Sidste tilmeldingsfrist: 7. april 2021

 

KOMPETENCEUDVIKLING FOR FGU-UNDERVISERE: Uddannelsesforløb for undervisere på FGU giver værktøjer og redskaber til håndtering af de udfordringer, der kan opstå i mødet med den unge, viden om at danne professionelle relationer samt kompetencer til håndtering af konflikter blandt eleverne. 

Forløbet giver underviserne kompetencer til at udvikle og justere deres pædagogiske praksisk. 

Kompetenceforløbet kan afholdes som en blanding af undervisning og aktionslæring, hvor der arbejdes med slpitopgaver i praksisk. Uddannelserne kan tilpasses flere medarbejdergrupper, og der kan være fokus på det tværfaglige eller det specialiserede - eller en kombination. 

Der er mulighed for at lave kompetenceforløbet som kursusforløb (IDV) tilpasset den enkelte skole eller som et AMU-forløb. 

Se mere i denne folder

Vil du høre mere: Kontakt skolen på 3016 9037 og spørg efter administrativ medarbejder, Pia Merete Hansen

 

  

Spørgsmål?