Lederuddannelse

Førstelinje-ledere på sundhedsområdet

Social & SundhedsSkolen, Herning udbyder i samarbejde med Konsulenthuset Vipindi og FOA lederuddannelsen "Førstelinje Leder på Sundhedsområdet".

Et intensivt forløb på ½ år, der henvender sig til dig, der er mellemleder og står i første række, når der skal udøves ledelsesopgaver på arbejdspladsen.

Uddannelsen har fokus på at fylde din værktøjskasse med relevante og håndgribelige redskaber, som du fra dag ét kan bruge i din daglige praksis. Undervisningen er bygget op omkring fire temaer: "Led dig selv", "Led andre", "Led "forretningen" og "Led forandring". 

Undervisere på uddannelsen:

Jan Borregaard, indehaver af Konsulenthuset Vipindi
Mere end 20 års erfaring med at lave kurser for ledere og medarbejdere; igennem alle årene med en særlig tilknytning til ældreområdet. Erfaring med lederudvikling, sparring, effektiviseringer og teamudvikling på en lang række lokalcentre i bl.a. Skanderborg, Aarhus, Silkeborg og Lyngby-Taarbæk kommuner. Jan er uddannet sociolog, HDO og EMCC certificeret systemisk coach og har tidligere bl.a. været specialkonsulent i Skanderborg Kommune og stået for intern lederuddannelse i BDO. 

Rhina Høj Eriksen, uddannelseskonsulent på Social & SundhedsSkolen, Herning
Knap 15 års erfaring med ledelse, bl.a. som afdelingsleder i psykiatrien og som leder på ældreområdet med ansvarsområder inden for faglig ledelse samt personaleledelse og
-udvikling. I dag har Rhina speciel fokus på læring med kobling af teori og praksis. 

Se flyer om uddannelsen

Vil du høre mere?