Høj faglighed og fokus på mennesker!

Går du med en drøm om at arbejde i et fag, hvor du kommer tæt på andre mennesker og virkelig gør en forskel i dit daglige arbejde? Og om at tage en uddannelse, som giver dig mange spændende karrieremuligheder?

Så er social- og sundhedshjælper- eller social- og sundhedsassistentuddannelsen et oplagt valg. Begge uddannelser starter med et Grundforløb.

Søg nu og start i maj
Netop nu kan du søge ind på Grundforløb 2 SOSU på social- og sundhedssskolen i Herning og starte allerede 3. maj 2021! Grundforløbet giver mulighed for at søge videre på enten social og sundhedshjælper- eller social- og sundhedsassistentuddannelsen.

Grundforløb 2 SOSU er for dig, der har gennemført Grundforløb 1 eller for dig, der afsluttede folkeskolen mere end 14 måneder før uddannelsesstart.

Læs mere om Grundforløb 2 Social- og sundhedshjælper via dette link

Læs mere om Grundforløb 2 Social- og sundhedsassistent via dette link

 

 

 

Efter Grundforløb 2 kan du søge videre på et hovedforløb:

Social- og sundhedshjælper

En social- og sundhedshjælper har faglighed og kompetencer til at fremme borgerens trivsel og sundhed enten i borgerens eget hjem eller på et plejecenter. 

Alle social- og sundhedsuddannelser starter med et grundforløb. Alt efter din alder, din tidligere skolegang og eventuelle erhvervserfaring starter du på Grundforløb 1 eller Grundforløb 2. 

Læs mere om social- og sundhedshjælperuddannelsen 

Social- og sundhedsassistent

En social- og sundhedsassistent er en autoriseret sundhedsfaglig person med kompetencer til at udføre rehabilitering og sygepleje. 

Alle social- og sundhedsuddannelser starter med et grundforløb. Alt efter din alder, din tidligere skolegang og eventuelle erhvervserfaring starter du på Grundforløb 1 eller Grundforløb 2. 

Læs mere om social- og sundhedsassistentuddannelsen

 

 

SOSU-assistentelev Henriette fortæller om sit uddannelsesvalg:

        Accepter marketing-cookies for at se indhold.
        
SOSU-assistentelev Henriette fortæller om sit uddannelsesvalg.