Høj faglighed og fokus på mennesker!

  

Der er også en uddannelse, der passer til dig:

 

Social- og sundhedshjælper

En social- og sundhedshjælper har faglighed og kompetencer til at fremme borgerens trivsel og sundhed enten i borgerens eget hjem eller på et plejecenter. 

Alle social- og sundhedsuddannelser starter med et grundforløb. Alt efter din alder, din tidligere skolegang og eventuelle erhvervserfaring starter du på Grundforløb 1 eller Grundforløb 2. 

Læs mere om social- og sundhedshjælperuddannelsen 

Social- og sundhedsassistent

En social- og sundhedsassistent er en autoriseret sundhedsfaglig person med kompetencer til at udføre rehabilitering og sygepleje. 

Alle social- og sundhedsuddannelser starter med et grundforløb. Alt efter din alder, din tidligere skolegang og eventuelle erhvervserfaring starter du på Grundforløb 1 eller Grundforløb 2. 

Læs mere om social- og sundhedsassistentuddannelsen

Pædagogisk assistent

En pædagogisk assistent har kompetencer til at arbejde med børn, unge og voksne, heriblandt mennesker med særlige behov eller handicap f.eks. i dag- eller døgninstitutioner. En pædagogisk assistent arbejde med menneskers udvikling samt sundhed og hverdagspædagogik.

Den pædagogiske assistentuddannelse starter med et grundforløb. Alt efter din alder, din tidligere skolegang og eventuelle erhvervserfaring starter du på Grundforløb 1 eller Grundforløb 2. 

Læs mere om den pædagogiske assistentuddannelse

EUX Velfærd

EUX-uddannelsen giver dig mulighed for at kombinere en erhvervsuddannelse med gymnasiale fag. Kombinationen af en erhvervsuddannelse og en studentereksamen giver dig rig mulighed for at afprøve teorien i praksis, når du som led i din uddannelse er i praktik.

EUX Velfærd starter med et grundforløb. Alt efter din alder, din tidligere skolegang og eventuelle erhvervserfaring starter du på Grundforløb 1 med EUX eller Grundforløb 2 med EUX. 

Læs mere om EUX Velfærd