Uddannelse med høj faglighed og fokus på mennesker!

Har du har lyst til at tage en uddannelse, hvor du kommer til at gøre en forskel for andre mennesker?

Hvor du får mulighed for at udvikle dig og blive en kompetent og professionel fagperson, som kan arbejde med mange forskellige målgrupper i social- og sundhedssektoren?

Hvor du får mange spændende karrieremuligheder og muligheder for at videreuddanne dig?

Så er social- og sundhedshjælper- eller social- og sundhedsassistentuddannelsen måske noget for dig?

Begge uddannelser starter med et Grundforløb. Hvis du søger nu, kan du komme i gang med din social- og sundhedskarriere allerede til august!

Klik her og søg om optagelse til GF2
        Accepter marketing-cookies for at se indhold.
        


Søg nu og start til august
Netop nu kan du søge ind på Grundforløb 2 SOSU på social- og sundhedssskolen i Herning eller Holstebro og starte din uddannelse til august!

Et gennemført Grundforløb 2 giver mulighed for at søge videre på hovedforløbet til social og sundhedshjælper- eller social- og sundhedsassistentuddannelsen.

Grundforløb 2 er for dig, der har gennemført Grundforløb 1 eller for dig, der afsluttede folkeskolen mere end 14 måneder før uddannelsesstart.

Læs mere om Grundforløb 2 Social- og sundhedshjælper via dette link

Læs mere om Grundforløb 2 Social- og sundhedsassistent via dette link 

 

 

Efter Grundforløb 2 kan du søge videre på et hovedforløb:

Social- og sundhedshjælper

En social- og sundhedshjælper har faglighed og kompetencer til at fremme borgerens trivsel og sundhed enten i borgerens eget hjem eller på et plejecenter. 

Alle social- og sundhedsuddannelser starter med et grundforløb. Alt efter din alder, din tidligere skolegang og eventuelle erhvervserfaring starter du på Grundforløb 1 eller Grundforløb 2. 

Læs mere om social- og sundhedshjælperuddannelsen 

Social- og sundhedsassistent

En social- og sundhedsassistent er en autoriseret sundhedsfaglig person med kompetencer til at udføre rehabilitering og sygepleje. 

Alle social- og sundhedsuddannelser starter med et grundforløb. Alt efter din alder, din tidligere skolegang og eventuelle erhvervserfaring starter du på Grundforløb 1 eller Grundforløb 2. 

Læs mere om social- og sundhedsassistentuddannelsen

Pædagogisk assistent

En pædagogisk assistent har kompetencer til at arbejde med børn, unge og voksne, heriblandt mennesker med særlige behov eller handicap f.eks. i dag- eller døgninstitutioner. En pædagogisk assistent arbejde med menneskers udvikling samt sundhed og hverdagspædagogik.

Den pædagogiske assistentuddannelse starter med et grundforløb. Alt efter din alder, din tidligere skolegang og eventuelle erhvervserfaring starter du på Grundforløb 1 eller Grundforløb 2. 

Læs mere om den pædagogiske assistentuddannelse