Louise og Signe er regionsmestre i SOSU Skills 2022

Louisa Jensen og Signe Gundlach fra Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland løb med sejren ved regionsmesterskabet i SOSU Skills!

Det betyder, at de to social- og sundhedsassistentelever, der er ansat i henholdsvis Holstebro Kommune og Ringkøbing-Skjern Kommune, skal repræsentere Region Midtjylland ved DM i SOSU Skills 28.-30. april 2022 i Høng ved Kalundborg.

Seks hold bestående af 12 social- og sundhedsassistentelever fra Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens, SOSU Østjylland og Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland stillede op i konkurrencen.

Her handlede det om at yde omsorg og pleje for de to "borgere" Niels og Inga, der blev spillet af to skuespillere i et live rollespil, som forsøger at afspejle hverdagen på et plejecenter.

Læs mere om DM i Skills via dette link

Deltagere ved RM i SOSU Skills 2022.

Foto: SOSU Østjylland