Online undervisning fra 15/12-21 til og med 4/1-22

Ledelsen på Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland har besluttet at understøtte, at færre risikerer at bære smitte med coronavirus videre til ældre familiemedlemmer i julen.

Derfor omlægges størstedelen af undervisningen på de to SOSU-skoler i Herning og Holstebro til online undervisning i perioden 15. december 2021 til og med tirsdag den 4. januar 2022.

Det betyder, at de fleste elever ikke skal møde fysisk på skolerne men i stedet deltage i den planlagte undervisning online. Eleverne bliver nærmere informeret af underviserne.

Enkelte elever skal stadig komme fysisk på skolerne. Det gælder f.eks. for de, som skal til eksamen eller de, som skal forberede sig til eksamen i perioden. Eleverne får direkte besked af deres undervisere.

AMU-kurser gennemføres fysisk på skolerne i perioden.

Skolerne ikke er lukket, så det er stadig muligt at komme ind, skulle man have behov for det.

Kantinen holder lukket for salg af mad i perioden, men det er stadig muligt at købe drikkevarer og lidt sødt i tidsrummet kl. 9.30-13.30.

Vel mødt på skolerne igen onsdag den 5. januar 2022!