Sølv til Signe ved DM i SOSU Skills

Signe Gundlach Nielsen fra Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland er Danmarks anden bedste Social- og sundhedsassistentelev! Det beviste hun ved DM i Skills i weekenden, hvor erhvervsskoleelever fra hele landet dystede om at kommet til tops i hver deres fag.

Signe Gundlach Nielsen tv. sammen med DM-vinder i midten, Josefine Jane Forslund og Mia Harsdorf, som fik en 3. plads til højre.

10 elever fra fem social- og sundhedsskoler deltog i de indledende konkurrencer torsdag og fredag. Fredag aften blev finalefeltet barberet ned til 5, heriblandt Signe Gundlach Nielsen fra SOSU MV. Hun dystede mod elever fra SOSU Esbjerg, SOSU Nord og ZBC i finalekonkurrencerne lørdag.

Signe måtte se sig slået af Josefine Jane Forslund fra ZBC, som vandt Danmarksmesterskabet for SOSU-assistentelever, men som den seje andenpladsvinder sagde:

- Feltet var mega godt, så jeg har intet imod i at tabe til Josefine!

Faktisk var Signe Gundlach Nielsen stolt over sin egen præstation, og hun kommer aliirg til at glemme de tre intense dage i Høng:

- DM i Skills er den vildeste oplevelse, jeg nogensinde har prøvet. Det har været så fedt – og på en eller anden måde har jeg bare lyst til at græde, både af glæde og udmattelse. Vi er virkelig blevet presset med de mange opgaver, og nu vil jeg bare nyde følelsen af at have vist mit fag frem for så mange mennesker, siger 19-årige Signe Gundlach Nielsen fra Herborg.

DM i Skills afholdes næste gang 2.-4. februar 2023 i MesseC i Fredericia

Top tre ved DM i SOSU Skills 2022

1. Josefine Jane Forslund, Region Sjælland, ZBC
  2. Signe Gundlach Nielsen, Region Midtjylland, Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland