Vi skifter navn til Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland

29.06.21

I takt med, at interessen og behovet for flere social- og sundhedsuddannede samt pædagogiske assistenter vokser, gennemgår social- og sundhedsskolen ligeledes en rivende udvikling.

- I Holstebro er elever og medarbejdere vokset ud af de fysiske rammer, og samlet som skole er vi vokset ud af vores navn. Vi har derfor besluttet at ændre navn til Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland for at understrege vores intention om at være SOSU-skolen for hele det midt- og vestjyske, siger Mads Schmidt Haagensen, direktør på Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland.

Forhåbningen er, at både skolens samarbejdskommuner og øvrige samarbejdspartnere, nuværende samt kommende elever oplever en større tilknytning til skolen, samt at flere uddannelsessøgende kigger i retning af SOSU-uddannelserne, hvilket står højt på dagsordenen blandt politikere og sundhedssektoren.

- Vores uddannelser får rigtig meget opmærksomhed fra politisk side lige nu. Og det er vi super glade for! Det betyder nemlig særligt gode vilkår for de elever, der vælger social- og sundhedsområdet. Det er meningsfuldt at arbejde med mennesker. Det ved alle, der allerede kender vores fag. Med et nyt navn, håber vi, at endnu flere kommer til at kende os – og vælger det meningsfulde til, siger Mads Schmidt Haagensen.

Navneskiftet markeres tirsdag den 29. juni 2021 klokken 9.00 på social- og sundhedsskolen i Holstebro, hvor man kan få et smugkig på vores helt nye skole, som indvies til august.

Direktør Mads Schmidt Haagensen, bestyrelsesformand Finn Stengel Petersen og -næstformand Conny Jensen laver sammen med repræsentanter fra elevgruppen en live præsentation af skolens nye navn på skolens facebook.