Tilbud til grundskoler 2020/2021

Med et katalog målrettet elever i grundskolen ønsker vi at øge kendskab til uddannelsesmulighederne på social- og sundhedsskolen samt til vores aktive og kreative skolemiljø.

Med et fokus på kreativitet og karrierelæring ønsker vi at vække grundskoleelevernes nysgerrighed i forhold til vores uddannelser, og vi ønsker at præsentere dem for nogle af de fagområder, man møder som elev på vores skole.

Det gør vi ved at åbne dørene og invitere grundskoleklasser ind på social- og sundhedsskolen til en dag fyldt med aktiv læring, sjove lege og fællesskab.

Mig og mine..

Inden I får besøg fra social- og sundhedsskolen, beder vi jer læse de to cases, Emil og Emma - og derefter tale om dem:

Hent case Emil via dette link

Hent case Emma via dette link

Efter besøget kan I sammen tjekke, hvem der har vundet konkurrencen og billeder fra dagen på skolens facebook-side:

Klik forbi social- og sundhedsskolens facebook og se glimt fra hverdagen på skolen

Sundt liv, sunde aktiviteter

Inden din klasse kommer ind på social- og sundhedsskolen, beder vi jer have udfyldt arbejdsarket:
Arbejdsark til Sundt liv, sunde aktiviteter

Efter besøget kan I sammen udfylde sundhedskontrakten:
Sundhedskontrakt til Sundt liv, sunde aktivitet

Tilmelding og spørgsmål: