Skal du til optagelsesprøve?

Optagelsesprøven er for dig, der har søgt ind på Grundforløb 1 eller 2, men som mangler karakteren 02 i dansk og/eller matematik fra folkeskolens afsluttende prøve eller tilsvarende. Prøven består dels af en skriftlig prøve og dels af en optagelsesprøvesamtale, der gennemføres et par dage efter den skriftlige prøve.

Har du bestået dansk og matematik, men ikke bestået afgangsprøven fra folkeskolen, bliver du indkaldt til en optagelsessamtale.

(Gælder ikke ansøgere, der har en uddannelsesaftale).

Læs mere om optagelsesprøver til erhvervsuddannelserne
 

Optagelsesprøver bliver afholdt i forbindelse med skolestart. Ved henvendelse i skolens studievejledning er det muligt at få en prøveudgave af et optagelsesprøvesæt tilsendt.

Hvem kan komme? 
Prøven er for ansøgere – det betyder, at du skal have søgt ind via www.optagelse.dk samt have modtaget en indkaldelse fra skolen inden prøvedatoen. 

Optagelsesprøver 2020
Herning
30. juli 2020
21. september 2020
9. december 2020

Holstebro
4. august 2020
9. december 2020


Optagelsesprøver 2021
Herning
18. marts 2021

Hvor finder prøven sted?

For ansøgere til skolen i Herning: Prøverne finder sted på Social & SundhedsSkolen, Herning, Gullestrupvej 10, 7400 Herning - henvend dig i skolens Information ved indgangen fra Kærmindevej, så hjælper de dig på vej.

For ansøgere til skolens afdeling i Holstebro: Prøverne finder sted på UC Holstebro, Døesvej 70, 7500 Holstebro - henvend dig i skolens reception, så hjælper de dig på vej.

 

 Denne film fortæller mere om at gå til optagelsesprøve:

        Accepter marketing-cookies for at se indhold.